Home / Question Papers (प्रश्नपत्रिका) / Common errors relating to articles and Prepositions (Correct the underlined error) – Set 3

Common errors relating to articles and Prepositions (Correct the underlined error) – Set 3

Common errors relating to articles and Prepositions (Correct the underlined error) – Set 3

Common errors are very common in different entrance and competitive exams. So here we have a section on this here we will give example of various ‘common errors’ which we normally do. Pretties it every day so that your misconceptions get clear.

1) I prefer tea   _than_ coffee.

Ans: – to

2) The snake was killed ___ by____ a stick.

Ans:- with

3) He is known __by___ me.

Ans:- to

4) __A_____ Pen is mightier than the sword.

Ans:- the

5) Give me ___an_____ one rupee coin.

Ans:- a

6) ___An_____ European is a native of Europe.

Ans:- A

7) The dog jumped ___on_____ the log.

Ans:- over

8) ___A____ M.A is qualified than a B.A.

Ans:- An

9) Be careful while going __beside__the road.

Ans:- across

10) He is standing __on____ the roadside.

Ans:- by


Check Also

MPSC Departmental Examination for The Officers of the Tribal Development Department Questions Paper 2019

MPSC Departmental Examination for The Officers of the Tribal Development Department  Questions Paper MPSC Question …

MPSC Maharashtra Group-C Services Preliminary Examination 2019 Questions Paper

MPSC Maharashtra Group-C Services Preliminary Examination 2019 Questions Paper MPSC Question Paper (Maharashtra Group-C Services …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *