Home / Maharashtra GK Current Affairs / Nandurbar GK Current Affairs 2018 Nandurbar History | Nandurbar Geography | Nandurbar Science | Nandurbar Polity | Nandurbar Economy | Nandurbar Law etc.

Nandurbar GK Current Affairs 2018 Nandurbar History | Nandurbar Geography | Nandurbar Science | Nandurbar Polity | Nandurbar Economy | Nandurbar Law etc.

Nandurbar GK Current Affairs on mahasarkar.co.in. This is the page where we are deal with Nandurbar’s Current General Knowledge. Every questions come from various source i.e. Nandurbar’s Current Affairs, Nandurbar’s Polity, Nandurbar’s Economy, Nandurbar’s Award and Winners, Nandurbar’s Constitution, Nandurbar’s Law. This page is essential for everyone from 10 age to 60 age. Candidates who are preparing himself for Central Sarkari Naukri as well any of State Government Recruitment Exam, Entrance Exam they can follow this page.

mahasarkar.co.in is totally mobile friendly site. So subscribe Us and get important updates alert in just a second. There is no need to pay any of money to us for subscribe. If you found any of error please contact us.

District Nandurbar
State Maharashtra
PIN code(s) 425 412
Official Language Marathi
External Link Wikipedia Details

Official Website

Nandurbar GK & Current Affairs for October 2018

1.What type of city of Nandurbar city?

Ans: Municipal Council.

2.What is the first WIFI city in Maharashtra?

Ans: Nandurbar.

3.What is the pin code of Nandurbar city?

Ans: 425 412.

4.Nandurbar city connected to Madhya Pradesh and Gujarat?

Ans: State Highways.

5.What is the Vehicle Registration code in Nandurbar city?

Ans: MH 39.

6.What is the nearby hill station in Nandurbar city?

Ans: Toranmal.

7.Waht is the large house market in Nandurbar city?

Ans: Sarangkheda.

8.Which iver forms the district’s boundary on the northern and north-eastern side?

Ans: Narmada river.

9.What is the administrative district in the northwest corner of (Khandesh region) of Maharashtra?

Ans: Nandurbar city.

10.Nandurbar district is bounded to the south and south-east by which city?

Ans: Dhule.

11.The northern boundary of the district is defined by which river?

Ans: Narmada river.

12.What is the population of Nandurbar city?

Ans: 1,11,037.

13.What is the short name of Nandurbar District?

Ans- NB

13.In BADMINTON, All England championships, bIrmingham startes on –

Ans:- MARCH 14 To 18

14.In BADMINTON, world Championship, Nanjing startes on –

Ans:- JULY 30, AUGUST 5, 2018

15.In BADMINTON, World Superseries Final, Venue TBC startes on –

Ans:- NOV 20 TO NOV 25

16.In TENNIS, Maharashtra open Pune startes on –

Ans:-JANUARY 1 TO JANUARY 7

17.In which District Adhyapak shiksha Mandals babaji Arts S.G. Patel Commerce & B.J. Patel Science College is Located

Ans:- Nandurbar

18.In which District ADIWASI DEOMOGARA EDUCATION SOCIETY is Located

Ans:- Natawad, Nandurbar (Dist)

19. Name the elected M.P. of Nandurbar district?
Ans: Heena Vijaykuma Gavit (Party Affiliation: Bharatiya Janata Party).

20. Name the former president of NASSCOM?
Ans. Kiran Karnik.

About Shanku

Check Also

Pune GK Current Affairs 2018 Pune History | Pune Geography | Pune Science | Pune Polity | Pune Economy | Pune Law etc.

Pune GK Current Affairs on mahasarkar.co.in. This is the page where we are deal with …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *