Home / Maharashtra GK Current Affairs / Hingoli GK Current Affairs 2018 Hingoli History | Hingoli Geography | Hingoli Science | Hingoli Polity | Hingoli Economy | Hingoli Law etc.

Hingoli GK Current Affairs 2018 Hingoli History | Hingoli Geography | Hingoli Science | Hingoli Polity | Hingoli Economy | Hingoli Law etc.

Hingoli GK Current Affairs on mahasarkar.co.in. This is the page where we are deal with Hingoli’s Current General Knowledge. Every questions come from various source i.e. Hingoli’s Current Affairs, Hingoli’s Polity, Hingoli’s Economy, Hingoli’s Award and Winners, Hingoli’s Constitution, Hingoli’s Law. This page is essential for everyone from 10 age to 60 age. Candidates who are preparing himself for Central Sarkari Naukri as well any of State Government Recruitment Exam, Entrance Exam they can follow this page.

mahasarkar.co.in is totally mobile friendly site. So subscribe Us and get important updates alert in just a second. There is no need to pay any of money to us for subscribe. If you found any of error please contact us.

District Hingoli
State Maharashtra
PIN code(s) 431513
Official Language Marathi
External Link Wikipedia Details

Official Website

Hingoli GK & Current Affairs for November 2018

1. How many big lakes has in Hingoli District?

Ans: Two.

2. Full form of HNL?

Ans: Hingoli.

3. Full form of SCR?

Ans: South Central Railway.

4. Total population of Hingoli District?

Ans: 1,178,973.

5. Name the second largest fair in India?

Ans: Dasara.

6. What is the PIN of Hingoli?

Ans: 431513.

7. What is the Telephone code of Hingoli?

Ans: 02456.

8. Vehicle registration number in Hingoli?

Ans: MH38.

9. Pincode Details of Hingoli District:

Location Pincode
Adgaon 431513
Adol 431513
Ajegaon 431703
Akhada Balapur 431701
Amba 431512
Aral 431512
Aundha Nagnath 431705
Babhali 431702
Babhulgaon 431703
Basamba 431513
Basmathnagar 431512
Bhandegaon 431513
Bhankheda 431542
Bhatsawangi 431513
Bolda 431701
Borisawant 431705
Bour 431701
Chincholi 431513
Chondi 431512
Darefal 431512
Datala 431542
Daudgaon 431509
Dhawanda Kasba 431701
Digras 431705
Dongargaon Pool 431701
Dongarkada 431701
Ganjapur 431513
Gaul 431702
Ghoda 431702
Girgaon 431512
Gojegaon 431509
Golegaon Camp 431705
Goregaon 431703
Gunda 431705
Hatala 431703
Hatta 431542
Hayatnagar 431512
Hingani 431702
Hingoli 431513
Jaipur 431542
Jawala Bk 431703
Jawala Bazar 431705
Jawala Panchal 431701
Kadoli 431703
Kalamnuri 431702
Kandali 431701
Kanergaon 431513
Karanjala 431705
Kautha 431542
Kendra Bk 431703
Khanapur Chitta 431702
Khandala 431513
Khandegaon 431512
Kharwad 431702
Khudaj 431513
Kille Wadgaon 431701
Kondhur 431701
Kurtadi 431701
Kurunda 431512
Lakh 431702
Lohara Bk 431705
Lohgaon 431705
Malhiwara 431513
Mangalwara Hingoli 431513
Masod 431702
Mazod 431703
Mssk Dongarkada 431701
Murtijapur Sawangi 431705
Nahad 431705
Nandapur 431702
Narsi Namdev 431513
Paheni 431513
Palsi 431703
Pangra Shinde 431701
Pankanhergaon 431542
Pardi Bk 431512
Pedgaon 431513
Phalegaon 431513
Pimpaldari 431702
Potra 431701
Purjal 431705
Pusegaon 431513
Rameshwar Tanda 431701
Sakhra 431542
Salna 431509
Salva 431701
Sandas 431702
Sapatgaon 431542
Sawad 431513
Sawana 431703
Sawangi Bk 431705
Sawargaon 431513
Sendursena 431705
Sengaon 431542
Shegaon 431542
Shewala 431701
Shirad Shahapur 431705
Siddheshwar 431705
Siddheshwar Camp 431705
Sindagi 431701
Sindagikhamba 431542
Sirli 431701
Sirsam Bk 431513
Sukli Veer 431701
Undegaon 431509
Wakodi 431702
Wapti 431701
Waranga 431701
Warud Chakrapani 431542
Yedsi 431701
Yehlegaon Solanke 431705
Yelegaon (t) 431702
Yelegaon Gawali 431701
Yelki 431701

Which of the following is not correct regarding Maharashtra state?

Ans:- State tree- Neem

As per the 2011 census, what is the sex ratio in Maharashtra?

Ans:- 929

Which National Highway connects Thane to Chennai?

Ans:- NH-4

What is the density of population of Maharashtra according to Census 2011?

 Ans:- 365

About Shanku

Check Also

Pune GK Current Affairs 2018 Pune History | Pune Geography | Pune Science | Pune Polity | Pune Economy | Pune Law etc.

Pune GK Current Affairs on mahasarkar.co.in. This is the page where we are deal with …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *